Fyrstjärniga hotell i Ystad

Ystad är en härlig skånsk stad med en massa spännande historia som sträcker

sig redan från 1100 talet. Här finns många vackra byggnader och fina kullerstens gator att strosa omkring på. Man får räkna med att det kan vara lite blåsigt i denna charmerande kuststad. Här finns mycket att göra så har man tid så finns det museer och andra utställningar att besöka. Vi har på denna sidan listat de fyrstjärniga hotell som finns i Ystad.

Ange datum nedan för er vistelse

Hitta bästa pris!

Vi jämför priserna för 7 största bokningsagenterna i Sverige!

price


Eller boka direkt via booking.com

——— Bästa priset laddas nedan för valt datum ———


Ystad Saltsjöbad Hotel

Ystad Saltjöbad är ett fint fyrstjärnigt hotell i fräsch Newport stil. Här går

färgerna i vitt och marint tema för att passa in i omgivningen. Här finns många olika typer av träning att trötta ut kroppen med så som yoga, aerobics, tai chi eller ett skönt motionspass. För att koppla av så kan man boka en rad olika och avkopplande spa behandlingar som ger maximal avslappning i både kropp och själ. Rummen är fina och rymliga med luftkondition, tv och internet.
Gamla Vattentornet Hotel

Gamla vattentornet hotell är en fantastiskt fin lägenhet på fyra våningar

med en fantastisk utsikt över staden från nionde våningen. Centrum ligger en tio minuters promenad från lägenheten så man har ett väldigt bra läge när man bor här. Detta är ett perfekt och riktigt lyxigt alternativ när man ska åka ut och resa. Man har en stor matsal, ett fullutrustat, topp modernt kök, ett stort sovrum och ett fint vardagsrum med inspiration från Marocko. Utsikten är över både hav och land och man kan njuta av både vackra soluppgångar och nedgångar från lägenheten.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.