Herrestads Gästis i Ystad

Herrestads Gästis

Prisjämförelse

I en vacker, sprudlande trädgård ligger härliga Stora Herrestads gästgiveri. Här

vill personalen att ni som gäst skall känna er riktigt välkommen och få en personlig och familjär service av högsta klass. Atmosfären är varm och inbjudande som skänker ro i skälen och stressen lämnar kroppen i hotellets lugn. Hotellet är öppet året runt så man kan njuta av den vackra omgivningen alla årstider. Här äter man gott, vilar upp sig, umgås med nära och kära eller tar en mer avslappnad konferens med kollegorna. Under den gröna säsongen så är det inte långt till golfbanan eller så kan man uppleva det vackra Österlen som ligger på ett bekvämt avstånd.

Rummen är mysiga och inredda för att ge en mer hemma känsla. Väggarna är rejäla då gästgiveriet var ett fängelse under 1800 talet så man slipper att störas av grannens snarkningar i rummet intill. Alla rum har ett fräscht badrum så man behöver inte dela med andra gäster. Vill man titta på tv, spela spel eller umgås så kan man göra det på hotellets trevliga veranda, under sommaren så kan man dessutom få en god kopp te eller kaffe ute i trädgården. I vissa rum kan man få ha med sig sina husdjur, det tillkommer då ett tillägg på 100 kronor.

Varje morgon så vaknar man till doften av nybakat bröd och färsk bryggt kaffe. På buffén finns alla möjliga sorters pålägg, flingor, fil och juice så alla lär hitta något gott som mättar för en bra start på dagen.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.