Hotell Anno 1793 i Ystad

Hotell Anno 1793

Prisjämförelse

Hotel Anno 1793 är en gammal handelsgård i en korsvirkes byggnad vid

gator av kullersten och vårdträd. Här finns fortfarande gammal charm kvar i en härlig atmosfär med personligt bemötande. Hotellet har 24 rum och är ett boutiquehotell. Det finns 21 dubbelrum och tre sviter där den största är på 100 kvm. Hotellet har dessutom ett alldeles eget litet bryggeri i byggnadens gamla maltria. Där bryggs det nu mera färsk öl och restaurangen Bryggeriet ligger i samma byggnad. Hotellet kan stoltsera med att tidingen Gourmet valt ut dem research papers dom till att vara ett av Sveriges mest romantiska hotell.

Den gamla handelsgården har en lång och spännande historia, bland annat så har man hittat en del av en kullerstens gata och dessutom horn från kossor vilket tyder på att det en gång i tiden fanns djur på gården.

Alla rum på hotellet har ett eget unikt utseende så även om man bor på hotellet många gånger så kan varje gång kännas ny om man inte begär att få bo i samma rum vill säga. Rummen har Wifi, badrum med dusch, tv med många kanaler och hårfön.

Hotellets läge är ett av de mest centrala i Ystad. När man bor här så har man nära till alla spännande , historiska sevärdheter, affärer, restauranger och små mysiga caféer där man mer än gärna stannar till en stund och dricker en god kopp kaffe med ett gott bakverk.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.