Hotell Anno 1793 i Ystad

Hotell Anno 1793

Prisjämförelse

Hotell Continental i Ystad

Hotell Continental
12345 (Inga röster än)

Loading...

Prisjämförelse

Hotell Continental i Ystad är ett fint gammalt hotell med mycket charm och

gamla detaljer. Förr i tiden fanns det många värdshus och krogar runt om i det område där hotellet ligger. Många båtresenärer besökte show my homework new addington dessa krogar mellan example written assignment ict form 4 resorna till sjöss och vid hotellets östra sida pratas det fortfarande om ”Supgränd” som ett gammalt minne om vad som legat där förr i tiden. Hotellet renoverades första gången efter att ha varit i drift i 73 hela år, detta var år 1902. Under renoveringen 1902 tillkom vackra detaljer så som restaurangens klanderfria parkett, de magnifika stengolven och marmortrapporna, pampiga kristallkronor och detaljerade, vackra stuckaturer i taken. Dessa detaljer finns kvar än idag så man kan fortfarande njuta av det fantastiska hantverks arbetet som lades ner vid 1900 talets början.

Hotellet var under början av 1900 talet ett väldigt populärt hotell för både konstnärer och författare. Här anlades pompösa fester med röda mattor, frack klädda herrar och glittrande damer. Många av Sveriges kända konstnärer och skådespelare har genom åren besökt hotellet många gånger.

Hotellet genomgår förändringar ständigt och varje år så renoverar man hotellet i olika etapper. Rummen får ny färg på väggarna och nya fina trägolv. Konferensrummen har moderniserats med den allra senaste utrustningen och nya bekväma möbler. Internet finns över hela hotellet och dessutom så har hotellet gjort ett speciellt e-rum som man som gäst kan använda för att utföra sina ärenden på datorn och skriva ut dokument.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.