Kulturstallet hotell i Ystad

Kulturstallet B&B

Prisjämförelse

Kulturstallet bed and breakfast bara nio kilometer från Ystads centrum ligger i apa bibliography help en

underskön lantidyll på den skånska landsbygden. Den gamla lantgården är ombyggd till ett mysigt och traditionellt bed and breakfast där alla gäster trivs och har det riktigt bra. Personalen är trevlig och mån om att du som gäst ska ha en riktigt bra vistelse under din resa. Här kopplar både kropp och hjärna av i den härliga miljön av gula åkrar, grönskande skog och en sprudlande trädgård. Under vintern biter kylan how to write a quality research paper i kinderna med kalla, hårda vindar från havet och vit gnistrande mark täckt av ny vintersnö. Ett härligt ställe att bo på under alla årstider. Hotellet har även en stor och trevlig terrass där gäster, familjer, vänner och bekanta kan sitta och koppla av, småprata över en varm kopp te eller kaffe medan barnen spelar ett roligt spel. Frukostbuffén dukas upp varje morgon till alla gäster i ett mysigt café som finns på gården och har man valt att bo i någon av hotellets lägenheter så finner man frukosten i kylskåpet.

Vill man så kan man åka till Slottet Marsvinsholm music for writing an essay som endast ligger två kilometer från hotellet. Marsvinsholm har ståtliga slottsträdgårdar som man kan njuta av alla årstider på året. Och dessutom så har slottet även en teater. Om man tycker om att titta på denna typen av historiska byggnader så finns det gott om slott i området och man kan till exempel ta cykel och cykla den så kallade Slottsrundan.

Bra att veta är att personalen är flerspråkig och talar Engelska, Finska, Franska, Tyska och Svenska. Alla hotellets gäster parkerar gratis på gästparkeringen.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.