Hotell Saltsjöbad i Ystad

Hotell Continental

Prisjämförelse

Ystad Saltsjöbas är ett fint och modernt fyrstjärnigt hotell. Hotellet har ett

fullständigt spa så man kan få många härliga behandlingar och riktigt slappna av. Det finns också en jacuzzi och en fin inomhuspool som man får använda fritt när man bor på hotellet. Reser man i affärer så passar Ystad Saltsjöbad utmärkt. Inte nog med att det finns en mängd olika mötes och konferensrum att välja mellan utan du och dina kollegor kan riktigt få koppla av de lediga stunderna.

Hotellet har 109 fina, ljusa rum med marina inslag för att ta upp färgerna från havet som ligger precis utanför. Alla rum har minibar, tv, internet, telefon och ett skrivbord. Sängarna är av högsta klass och ger en riktigt god sovkomfort så att man känner sig pigg och utvilad när man vaknar på morgonen. Det finns åtta olika rums kategorier att välja på när man bokar. Standard, Superior familjerum, Superiorrum, Deluxerum, Juniorsvit mot poolen, Juniorsvit mot havet, Svit och det mest exklusiva valet Grand Suite. Grand Suite är en helt nybyggd, stor och lyxig svit uppe på hotellets fjärde våning. Rummet har dessutom två stycken fina balkonger där den ena ger utsikt åt söder mot staden och den andra mot havet på den norra sidan. Sviten har tillgång till en privat jacuzzi utomhus på en stor tak terrass som ligger intill rummet.

Reser man med djur så är det bra att veta att man får bo i vissa rum med sina fyrbenta familjemedlemmar och det tillkommer då en avgift på 100 kronor.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.