Trestjärniga hotell i Ystad

I Ystad finns det mycket sevärdheter. Förutom gamla fina

byggnader redan från 1200 talet så kan man gå på konstmuseum, teater eller ta en paus nere vid vackra Östersjön. Ystad har inte alltid varit Svenskt utan förr i tiden var staden Dansk, vilket också gör att staden har både en lång och mycket spännande historia så man lär inte gå sysslolös om man vill lära sig mer om Ystad. Ni hittar här nedan stadens trestjärniga hotell.

Ange datum nedan för er vistelse

Hitta bästa pris!

Vi jämför priserna för 7 största bokningsagenterna i Sverige!

price


Eller boka direkt via booking.com

——— Bästa priset laddas nedan för valt datum ———


Anno 1793 types of online writers Sekelgården Hotel

Denna fina sekelskiftsgården är ett familjeägt hotell. Personalen ger en

utomordentlig service och tar hand om varje gäst på ett trevligt och familjärt sätt. Alla rum har wi-fi, hårfön och ett skrivbord där man har gott om plats att jobba på om man reser i arbetet. Badrummen har antingen dusch eller badkar. Är man hungrig så kan man äta god och vällagad mat på hotellets restaurang som även den är i vacker 1600 tals miljö. I närheten finns både S:ta Maria Kyrkan och konstmuseet.
Hotel Continental Ystad

Hotell Continental ligger i stadens centrum så man har nära till alla

stadens sevärdheter när man bor här. Hotellet är fint och har en både gammal och ny känsla. Rummen är moderna och fina medan de allmänna utrymmena har behållit lite mer av den gamla byggnadens karaktär och matchar dess eleganta utseende. Hotellet har 52 fina rum med alla dagens bekvämligheter. I priset ingår en god och nyttig frukost varje morgon man bor på hotellet. På kvällen kan man äta i hotellets fina restaurang, de serverar då klassisk svensk husmanskost.
Herrestads Gästis Pensionat

I lilla byn Stora Herrestad endast fem kilometer från Ystad ligger detta mysiga

pensionat. Pensionatet var under 1800 talet ett fängelse men har sedan gjorts om och idag är det endast ett minne blott. Nu finns här fina och bekväma rum i en mysig och inbjudande miljö. På ägorna runt om pensionatet ser man vacker natur och fina åkrar. Restaurangen är säsongs öppen och serverar goda hemlagade rätter från en varierad meny. Pensionatets parkering är gratis för alla boende gäster.Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.