Tvåstjärniga hotell i Ystad

Ystad har genom åren varit känd som en av Sveriges pionjärstäder vad gäller film.

Efter många års uppehåll har Ystad åter igen blivit känd genom att vara inspelningsplats till ett flertal kända filmer. Bland annat så spelas de populära Wallander filmerna in i Ystad. Efter stadens satsning så har ny Ystad ett av landets tre filmcentra. Nedan hittar ni de mest prisvärda alternativen som Ystad har att erbjuda sina besökare.

Ange datum nedan för er vistelse

Hitta bästa pris!

Vi jämför priserna för 7 största bokningsagenterna i Sverige!

price


Eller boka direkt via booking.com

——— Bästa priset laddas nedan för valt datum ———


Beachhouse Bed & Breakfast

Prisjämförelse

Detta bed and breakfast ligger precis vid stranden nere vid Östersjön cirka

fyra kilometer från stadens centrum. Här bor man i fina men enkla rum i en villa från 1917. Utsikten över vatten och natur är fantastisk. Gemensamt kök och tv-rum finns till alla gäster och parkeringen är gratis. Här finns det många sätt att underhålla sig på, antingen så kan man gå ner till stranden och njuta av sol och bad under säsong, eller så kan man sitta på terassen, spela bordtennis eller hyra en cykel och ta sig en skön cykeltur.




Stationen Bed & Breakfast

Prisjämförelse

Stationen bed and breakfast ligger precis vid färjeterminalen och Ystads

station i ett gammalt stationshus från 1800 talet. Parkering är gratis för alla gäster och man har en fin utsikt över stadens hamn från sitt rum. På rummen finns en mindre sittgrupp, alla rum är väldigt trevliga men enkelt inredda. Det finns ett tv-rum där man kan sitta och koppla av eller umgås med trevligt sällskap. Cykel finns att låna på hotellet om man vill ta sig runt i homework help algebraic expressions staden på ett lätt sätt.




Bed & Breakfast Our house

Prisjämförelse

Detta är ett väldigt modernt och fräscht bed and breakfast. Här bor man i fina

ljusa rum med trägolv och dubbelsängar beroende på vald rumsstorlek. Det finns olika alternativ att välja mellan när man ska bo här. Antingen så kan man välja rum eller lägenhet med eller utan badrum. Väljer man de billigare alternativen utan badrum så delar man badrum med andra gäster. En del rum har ett pentry som är fullt utrustat och en tv. Så här finns många olika boende alternativ.




Kulturstallet Bed & Breakfast

Prisjämförelse

I detta fina bed and breakfast bor man i Sveriges natur idyll i Skånes vackra

landskap. Inte långt från hotellet har man fina sandstränder writing an essay on why you deserve a scholarship och blått hav. Kultrustallet är från början en gammal gård som sedan har byggts om till ett fint och lantligt bed and breakfast där gästerna kan njuta och komma bort från storstädernas stressiga tempo. Alla rum har tillgång till en fin liten terrass och i priset ingår en god och smakrik frukost i hotellets trevliga lilla café.



Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.