Gamla Vattentornet i Ystad

Hotell Gamla Vattentornet

Prisjämförelse

Gamla Vattentornet i Ystad byggdes år 1915 varpå Ystad borna kunde stoltsera

med att de fick http://bizcenterglobal.org/kbz-free-mba-assignment-format-sample/ rinnande vatten inomhus. Idag har vattentornet byggts om till en lägenhet som man kan hyra. Lägenheten är uppdelad på fyra våningar och högst upp i tornet bjuds man på en spektakulär vy över staden och havet. Man kan njuta av både sol uppgångar och nedgångar från tornets olika våningar. Det tar endast tio minuter att gå in till centrum så läget är bra på alla sätt och vis. essay topics current issues

Alla moderniteter finns naturligtvis i lägenheten. Här kan man verkligen bjuda till fest i pompa och ståt om man vill det eller så kan man ha en riktigt lyxig vistelse på tu man hand. Köket är fullt utrustat med allt man kan tänka sig, det finns också en riktigt stor och rymlig matplats i anslutning till köket. Dessutom på denna våning så finns det en lång bar för mangel om man har många gäster och en extra fin tjänst är att innan man kommer så läggs det in de frukostprodukter man behöver under sin vistelse. Ska man vara ett stort sällskap eller få en riktigt romantisk kväll med god mat och fina viner så kan man hyra en privat kock som fixar allting för er perfekta kväll.

Vardagsrummet ligger näst högst upp i tornet och är riktigt mysigt och flott med toner och inslag från marocko. På våningen under finner man ett stort och härligt sovrum med sköna sittplatser och platt-tv.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.